12.03.2007.

Priča koja će vas natjerati na suze

.....Prica koja ce vas natjerati na suze....

Od kako zna za sebe mrzi je.Od kako zna za sebe stidi se nje.Majka mu je radila kao kuharica u jednoj skoli blizu njegove kako bi prehranila svoje dijete.Kada je dosao iz skole zamolio ju je da nikada ne dolazi mu skolu jer bi njegovi drugovi poceli ga izazivati.Majka je sutjela,bila je uvrjedjena.Narednog dana krenuvsi se sa posla majka je vidjela da je njen sin zaboravio pernicu i otisla je u skolu..Kada su opazili zenu sa jednim okom djeca se pocese smijati.Majka je trazila svoje dijete koje se sakrilo.Dala je pernicu jednoj ljubaznoj zeni koja joj je prisla i sakrila je od te djece.Vratila se kuci i cekala svoje dijete...Dosao je kuci i izderao se na nju,rekao joj rijeci koje ce njegova majka a i on pamtiti do kraja zivota,a to je  volio bi da umres da te nema..Majka je sutjela,plakala..Nije ga bilo briga za njena osjecanja..Samo je zelio da ode od nje.Marljivo je ucio i tako i bi.Otisao je u Singapur,tamo je napravio kucu,ozenio se,dobio djecu i napokon bio  zadovoljan svojim zivotom.Sve dok jednog dana majka mu nije dosla pred kucu.Njegova djeca pocese vristati,a on joj rece zbog cega je dolazila i neka odmah ode.Majka kao i svaki put je sutjela....Godine su prolazile i jednog dana provjeravajuci postu ugledao je pismo na kojem ga pozivaju an porodicni skup.Rekao je svojoj zeni da ode na poslovno putovanje..Konacno je dosao u svoj rodni kraj i iz ciste radoznalosti udje u kucu.Kada tamo na stolu pismo majke u kojem pise~IZVINI STO SAM TI IKADA  NANIJELA ZLO,IZVINI STO SAM TE OSRAMOTILA PRED DRUGOVIMA,IZVINI STO SAM TI PREPALA DJECU...JA SAM BOLESNA,LEZIM U KREVETU IZ KOJEG NAJVJEROVATNIJE NECU SE NIKADA NI DICI....ALI AKO NE ZNAS KAO MALI DOZIVIO SI SAOBRACAJNU NESRECU...OSTAO SI BEZ OKA.NISAM MOGLA DA GLEDAM SVOJE DIJETE KAKO ODRASTA BEZ OKA,DA MU SE SMIJU KAO STO SU SE MENI SMIJALI...DAROVALA SAM TI SVOJE OKO JER BI MI BILO DRAGO DA POSMATRAS SVIJET MOJIM OKOM...IZVINI JOS JEDNOM

preuzeto sa:
zone.blogger.ba

12.03.2007.

Reklama

Ovi slijedeći linkovi su od naj bloggova:
6. generacija OŠ SBB........

12.03.2007.

.

.

12.03.2007.

???

Imate li možda novih pitanja???

12.03.2007.

kako staviti video u post???

Mnogi ne znaju kako da stave video u post! Evo objašnjenja! Npr. na Youtube-u nađite željeni video i kopirajte na slici označeni EMBED kod:

i zelijepiti ga u SOURCE:

Znači: naći embed kod, kopirati ga u source (pritisnuti-ctrl+v-zatim opet pritisnuti SOURCE)
i video je tu!

12.03.2007.

Haha!!!

Evo jedan smiješan spot!!!
obavezno pogledajte nećete se pokajati

12.03.2007.

Novi eurosong 2007

Et moji gosti, čekamo novi EUROSONG u Finskoj 2007. Bosnu i Hercegovinu će predstavljati Marija Šestić sa pjesmom "Rijeka bez imena". Pjesmami se jako sviđa, pa vam evo video spot pa sami procijenite u komentarima. Samo mi recte, molio bih vas, gdje mogu naći liryc za ovu pjesmu!
vidimo se